Contacteer ons

Squash

Squash

Strong mind, strong body

Squashen in Aalst? Dat doe je bij De Schreef

Kom gezellig met een vriend of vriendin squashen op één van de vier squashbanen om te genieten van dit fantastisch en intensief sportspelletje. Werk op een plezante wijze aan je conditie in het grootste squashcentrum in de regio van Aalst. Squash is zelfs één van de meest gezonde sporten ter wereld.

Of je nu een competitiespeler, recreatieve speler of jeugdspeler bent, bij De Schreef in Aalst kun je terecht voor uitgebreide coaching. Je kunt er jaarlijks deelnemen aan verschillende interne en externe toernooien.

Met 4 squash courts is De Schreef zonder twijfel de place to be in Aalst en de wijde omgeving.

Totale beginner of echte squashfanaat? Bij De Schreef kan iedereen terecht om er een goeie lap op te geven! Boek je baan via onze clubapp!

Spelregels squash

Je kunt gewoon lekker een ‘balletje slaan’ met je vriend, maar natuurlijk zijn er ook enkele spelregels die je in acht moet nemen. Deze zijn helemaal niet moeilijk. Je speelt telkens om de beurt en je zorgt ervoor dat de bal niet boven de bovenste rode en onder de onderste lijn komt.

Daarnaast mag de bal niet tweemaal botsen vooraleer je de bal raakt met je racket. Bij de opslag hoef je de bal dan weer boven de middelste lijn te slaan en de bal moet botsen in het ontvangstvak. Dit mag al dan niet via de muur. Misschien heb je altijd al willen squashen, maar je vindt niet snel een partner? Kom dan zeker eens langs en misschien vind je wel iemand van jouw niveau.

Kies voor De Schreef

Op zoek naar de ideale plek om je energie kwijt te raken tijdens een potje squash? Aalst is jouw vertrouwde regio? Kom dan naar De Schreef waar je na een stevige squash sessie nog kunt genieten van een heerlijke douche en een hapje en drankje.

Voor meer info of vragen, stuur ons een mailtje of kom eens langs en we helpen je graag verder!

Junior squash

De Schreef junior squash is een gevestigde waarde in Aalst met een passie voor squash. Sport, plezier en vriendschap, daar gaan wij voor. Wil je meer info over het aanbod en de voorwaarden? Kom eens langs!

Boxtornooi

Heb je nog geen partner of wil je graag ook eens tegen anderen spelen? Dan is onze boxcompetitie iets voor jou! Wil je meer info of je meteen inschrijven? Stuur ons een mailtje.

Zin gekregen om het eens uit te proberen?