Squash in de Schreef: Strong mind, strong body.

Met 5 squash courts is De Schreef zonder twijfel de place to be in Aalst en de wijde omgeving.

De Schreef beschikt over 5 professionele squashbanen.

Vanuit de gezellige bar kun je het squashspel van anderen uitstekend volgen of met een drankje heerlijk uitpuffen na een pittige partij squash.

De Schreef biedt je ook andere mogelijkheden om echt alles uit squash te halen wat erin zit:

  • coaching voor competitiespelers, recreanten en jeugd
  • verschillende toernooien doorheen het jaar
  • om de veertien dagen interclub competitie

Verzeker jezelf van een flink partijtje squash en reserveer vooraf een baan.
Bel ons op 053 77 49 69!

Junior squash

De Schreef junior squash is een gevestigde waarde in Aalst met een passie voor squash.  Sport, plezier en vriendschap, daar gaan wij voor. Ontdek het aanbod en voorwaarden in deze infobrochure.

NIEUW: Boxtornooi

Heb je nog geen partner of wil je graag ook eens tegen anderen spelen? Dan is onze boxcompetitie iets voor jou! Lees hier meer info en schrijf je in via een mailtje.

Squashen Aalst? Dat doe je bij De Schreef

Kom gezellig met een vriend of vriendin squashen op één van de vijf squashbanen om te genieten van dit fantastisch en intensief sportspelletje. Werk op een plezante wijze aan je conditie in het grootste squashcentrum in de regio van Aalst. Squash is zelfs één van de meest gezonde sporten ter wereld.

Of je nu een competitiespeler, recreatieve speler of jeugdspeler bent, bij De Schreef in Aalst kun je terecht voor uitgebreide coaching. Je kunt er jaarlijks deelnemen aan verschillende interne en externe toernooien.

Spelregels squash

Je kunt gewoon lekker een ‘balletje slaan’ met je vriend, maar natuurlijk zijn er ook enkele spelregels die je in acht moet nemen. Deze zijn helemaal niet moeilijk. Je speelt telkens om de beurt en je zorgt ervoor dat de bal niet boven de bovenste rode en onder de onderste lijn komt.

Daarnaast mag de bal niet tweemaal botsen vooraleer je de bal raakt met je racket. Bij de opslag hoef je de bal dan weer boven de middenste lijn te slaan en de bal moet botsen in het ontvangstvak. Dit mag al dan niet via de muur. Misschien heb je altijd al willen squashen, maar je vindt niet snel een partner? Kom dan zeker eens langs en misschien vind je wel iemand van jouw niveau.

Kies voor De Schreef

Op zoek naar de ideale plek om je energie kwijt te raken tijdens een potje squash? Aalst is jouw vertrouwde regio? Kom dan naar De Schreef waar je na een stevige squash sessie nog kunt genieten van een heerlijke douche en een hapje en drankje. Voor meer info of vragen, stuur ons een mailtje of kom eens langs en we helpen je graag verder!