Contacteer ons

Over De Schreef

Over De Schreef

Een gezellig sportcentrum waar jij en jouw doelen centraal staan

De Schreef, da’s niet zomaar een fitness

Sporten is plezant, daar zijn wij nogal van overtuigd. En het is nodig, voor lichaam en geest. Trek dus gerust je stoute maar vooral ook sportieve schoentjes aan. We stippelen graag samen met jou de weg uit naar een fittere, sterkere versie van jezelf.

Tien punten voor sfeer en gezelligheid, daar gaan we voor

We zijn dan ook niet zomaar een sportcentrum. Ja, je kunt bij ons komen fitnessen of groepslessen volgen om alles uit de sportieve kast te halen. Maar we doen er graag nog een schepje bovenop. Een neig plezant schepje. Ons team bestaat uit goedlachse, sympathieke mensen die het beste van zichzelf geven. In onze ACHT8BAR bouwen we ook al eens graag een feestje. Je moet het misschien meegemaakt hebben, maar zij die de deur van De Schreef platlopen, weten het: ‘t is hier tof en je gaat altijd buiten met een grotere glimlach dan die waarmee je binnenkwam!

De Schreef, opgericht op 14 juni 1985

“Met meer dan 1.000 abonnees en minstens evenveel sporadische sporters is De Schreef het meest veelzijdige en familiale sportcentrum in Aalst.”

Waarvoor kun je op ons rekenen?

01. Samen jouw doel bereiken

Ben je sporter in hart en nieren, moet je revalideren of wil je aan blessurepreventie doen? Wat je doel ook is, bij ons kun je terecht voor sport onder begeleiding.

02. Persoonlijke service

Elk lichaam is anders, elke persoon heeft zijn eigen behoeften, levensstijl, voorkeuren … We begrijpen het! En dus werken we ook enkel op maat.

03. Goeie sfeer

Zowel in de sportzalen als daarbuiten, graag! Dat is ons streefdoel: zorgen dat jij je amuseert terwijl je je sportief uitleeft, of nadat je dat gedaan hebt 😉

04. Voor iedereen, jong en oud

Op sport staat geen leeftijd. Maar echt niet hé. Onze deur staat open voor sporters van alle leeftijden. Van kinderen tot … maakt niet uit, zolang je je maar amuseert.

Dit is Team De Schreef!

Bij De Schreef vind je een hecht team van enthousiaste sportievelingen. Dit zijn we!