Herstart De Schreef: Wat is er veranderd?

Yes! We mogen terug fitnessen, indoor groepslessen volgen, badmintonnen en squashen! Ongetwijfeld is de honger groot om jouw draad terug op te pikken, maar niet zonder volgende maatregelen strikt te respecteren. Samen gaan we in deze corona-tijden voor verantwoorde sport en ontspanning!

Voel je je ziek? Blijf thuis en ga naar je dokter.

Volg de door de overheid opgelegde afstandsregels strikt op. In De Schreef vind je de meest recente regelgeving steeds aan de inkom.

Reservatie verplicht voor alle sporten. Vanaf heden dus ook fitness op afspraak. Download daarom zeker onze Schreef-app om makkelijk te reserveren.

Neem steeds een grote handdoek mee!

Toiletbezoek kan, maar met slechts 1 persoon tegelijkertijd in de toiletruimte. Handen wassen na het toiletbezoek is verplicht.

Welkom terug in De Schreef!

Douches en kleedkamers: Je kunt terug naar believen onze douches en kleedkamers gebruiken. Hou uiteraard de nodige afstand en ontsmet je handen liever een keer te veel dan te weinig.

Hygiëne: De Schreef bouwt zelf momenten in waarbij de infrastructuur volledig wordt gedesinfecteerd. Tijdens het trainen rekenen we echter op jou! Het reinigen van een toestel of materiaal onmiddellijk na gebruik wordt het nieuwe normaal.

Download de app

Wordt de groepsles indoor of op locatie outdoor gegeven?

Check goed de planner! We houden je zeker op de hoogte van wijzigingen.
Download de app

Onze cafetaria is geopend, maar:

  • Niet plaatsnemen aan de toog
  • Bediening aan tafel door onze Schreef-garçon
  • Tafels van maximum 10 personen in dezelfde ‘bubbel’
  • Onze keuken blijft tot nader order gesloten
  • Betaal bij voorkeur contactloos of met bankkaart