Contacteer ons

Fitness

Fitness

Strong mind, strong body

Aalst fitness De Schreef

Wat kan je verwachten?

De fitness bij De Schreef is doorlopend open tijdens de openingsuren, mét begeleiding van onze coaches. Wat jouw doel ook is, wij werken eraan mee:

  • afvallen
  • revalidatie
  • spieropbouw
  • fitheid
  • uithoudingsvermogen
  • krachttraining

Nood aan een doorgedreven training? Of graag strak in het pak?

Kom naar De Schreef in Aalst! Fitness met professionele begeleiding.

It’s time to rock your body!

Niels, fitness & groepslessen

Fitness Aalst bij De Schreef

Wil je fitter worden? Je woont of werkt in de regio Aalst? Fitness in het hartje van Aalst bij De Schreef is een leuke manier om jouw trainingsdoelen te behalen. In fitnesscentrum De Schreef kun je voor heel wat doeleinden komen trainen. Of je nu spieropbouw, algemene fitheid, uithoudingsvermogen of krachttraining voor ogen hebt, of wil afvallen of revalideren, bij ons zit je goed.

In onze fitness De Schreef vind je een ruim gamma aan krachttoestellen waarmee je je work-outs naar een steviger niveau kan tillen. Ook professionele cardiotoestellen zoals loopbanden, fietsen en crosstrainers, hebben uiteraard een plaats gekregen in de fitnessruimte. De Schreef is toegankelijk voor iedereen, onafhankelijk van wat je fitnessdoel is.

Doelgericht trainen met eGym

In De Schreef kan je ook terecht voor eGym. Daarbij staan 8 fitnesstoestellen in een cirkel opgesteld. Elk toestel wordt afgestemd op jouw kracht. Dankzij de weerstand die elk toestel genereert en het scherm bij elk toestel kan je je spieren heel bewust en aan een stevig maar aangepast tempo trainen. Daardoor is eGym verantwoord en intensief trainen, ondersteund door de nieuwste technologie. Wil je het uittesten? Kom naar De Schreef in Aalst! Fitness met eGym en bereik jouw doel op een effectieve, veilige manier.

Fit met De Schreef

Sportcentrum De Schreef heeft als doel om zijn klanten te adviseren, te coachen en te zorgen voor een uitstekende begeleiding. Iedere sporter, professioneel of privé, kan bij de Schreef rekenen op persoonlijk advies en tips. Onze ervaren coaches werken met hun op maat gemaakte én persoonlijke begeleiding mee aan jouw doel. Welkom bij De Schreef in Aalst! Fitness, maar ook spinning in the box, yoga, BBB, HIIT-circuit en andere groepslessen en activiteiten vinden hier plaats: in ons sportcentrum is er een activiteit voor elke sporter!

Zin gekregen om het eens uit te proberen?