Contacteer ons

Zumba power

Zumba power

Kracht, Uithouding & fun!

De Schreef Zumba

Zumba Power in Aalst bij De Schreef: wat kan je verwachten?

Zoals de naam het al een beetje verklapt, ligt de nadruk bij Zumba Power Aalst op kracht, uithouding en fun! Het is een les Zumba Dance met een tikkeltje meer fitness gerelateerde oefeningen! In een les Zumba Power werk je nog extra aan die probleemzones, maar op een extreem leuke manier!

Zumba Power is een work-out vol dance & fun.

Volg een les bij De Schreef en shake your booty!

Dance and you will shine. You see sweat, I see happiness.

Isolde, lesgeefster Zumba Power

Get on the floor!

Zo werk je aan uithouding, coördinatie, lenigheid, spierkracht, stabiliteit, … Zumba Power is de ideale work-out als je wil:

  • zichtbaar afvallen
  • spiermassa versterken
  • fitheid verbeteren

Het grote verschil met Zumba Dance? Bij Dance ligt de nadruk op het dansen en shaken, terwijl Zumba Power zumba en dansvormen als basis gebruikt, maar dat combineert met spierversterkende oefeningen, kracht en uithouding. Het doel van de Power-lessen is een betere conditie en spieropbouw. Tijdens zo’n work-out maak je dus niet alleen plezier door die booty te shaken, maar je lichaam wordt er ook echt sterker van!

Conquer the dancefloor, get fit and healthy bij De Schreef! Zin in een wekelijkse dosis Power Dance? Bekijk het weekschema om te ontdekken wanneer je bij ons terecht kunt.

You’ve got the power

Zumba Power is een unieke work-out waar grooving to the beat centraal staat en spiertraining ook een plaatsje krijgt. Op de plezantste muziek kan je je helemaal uitleven – en intussen train je je spieren. Latin muziek en bewegingen zijn de basis: samba, merengue, hip hop, salsa … Je bent in goeie handen bij onze gecertificeerde instructeurs.

Een swingende workout

Zin in een stevige, swingende work-out? Voor Zumba Power Aalst en omstreken ben je nergens beter dan bij De Schreef voor de juiste begeleiding en de perfecte dosis fun om er een echt feestje van te maken! Burn those calories, baby!

Reserveer je les

Wil je een strakker lijf en ben je dol op dansen en helemaal uit de bol gaan? Tijdens de lessen zumba krijg je het resultaat dat je wil: amusement staat op de eerste plaats, een fitter lijf en een betere conditie op de tweede plaats. Wil je zeker zijn van een plaatsje tijdens de lessen Zumba Power bij De Schreef? Reserveer telefonisch of via onze online reservatietool. Weet je niet of zumba wel iets voor jou is? Kom Zumba Power zelf uittesten bij de Schreef in Aalst.

Zin gekregen om het eens uit te proberen?