Yoga: ontspanning voor lichaam en geest.

Kom naar De Schreef en ontdek het weldoende effect van yoga.

Reserveer jouw yogales!

Yoga, iets voor jou?

Tussen de verschillende soorten yoga die we aanbieden zit gegarandeerd de soort yoga die bij jou past. Probeer het eens uit, reserveer meteen je eerste les bij De Schreef in Aalst!

Yoga Aalst: bij De Schreef!

Ben je op zoek naar een activiteit die goed is voor lichaam en geest? Zonder competitie, maar wel met aanmoediging door een lesgever? Dan is yoga bij De Schreef iets voor jou! De voordelen van yoga zijn talrijk: je wordt sterker en leniger, je kan beter met stress omgaan en je verbetert je ademhaling, wat elke dag een positieve invloed heeft. Yoga Aalst, ontdek het bij De Schreef!

Yoga vermindert de fysieke invloed van stress op het lichaam en het zorgt voor ontspanning. Een ander voordeel is dat het beoefenen van yoga zorgt voor een pijnverzachting. Daarnaast is het ook ideaal voor het verbeteren van de ademhaling, de lenigheid, kracht en het verliezen van gewicht. Belangrijk is ook dat je dankzij de meditatieve aspecten van yoga jezelf op een meer bevredigende spirituele manier in het leven plaatst. Voor velen die yoga beoefenen is dit de hoofdreden waarom yoga een essentieel deel van hun leven is geworden.

Goed voor lichaam en geest

Wil je leren je geest, gevoel en lichaam te beheersen? Yoga kan het antwoord zijn waarnaar je zocht! Onze westerse manier van leven biedt ons weinig kans tot lichaamsbeweging. Vaak zitten we uren in dezelfde auto, aan onze bureau op het werk, aan de computer, in de wagen of thuis voor de televisie. De houdingen die in de yoga-lessen in De Schreef aan bod komen, activeren de spieren die we in het dagelijkse leven nauwelijks gebruiken. De spieren, die anders een hele dag onder spanning staan, worden tijdens de yoga gestretcht waardoor ze soepeler komen te staan.

Volg yoga bij De Schreef!

Bij De Schreef kan iedereen yoga beoefenen. Yoga Aalst is er voor man en vrouw, jong en oud, lenig of niet, beginner of ervaren … voor elk lichaam en elke geest is yoga een verrijking! Bekijk op onze website het weekschema en de verschillende soorten yoga die je kan volgen: Vinyasa, Functional Yoga Flow, Yin Yoga! Heb je nog vragen? Geen idee welke soort yoga nu precies het beste bij jouw behoeften en noden past? Stuur ons een mailtje of kom langs en we beantwoorden graag je vragen.

Meer info