Verjaardagsfeestje in hartje Aalst? Bij De Schreef!

Leuke activiteiten, een springkasteel, pannenkoeken en vers fruit, dat zijn de ingrediënten voor een geslaagd verjaardagsfeestje! Bij De Schreef kan je terecht voor sportieve en creatieve kinderfeestjes op woensdag- of zaterdagnamiddag van 14 tot 17 uur. Bij de creatieve feestjes kunnen de jarige en zijn/haar vriendjes zich uitleven samen met Ellen van atelier*ee. Voor de sportieve activiteiten zijn de kinderen in goede handen bij trainers met ervaring. Ontdek de verschillende formules en prijzen en verras zoon- of dochterlief met een onvergetelijk feestje!

Sportief feestje

Aalst sportief verjaardagsfeestje

Sport de jarige heel erg graag? Dan is een sportief verjaardagsfeestje het perfecte cadeautje! Je kan 2 van deze 6 activiteiten kiezen voor een feestje:

  • Omnisport
  • Kids Dance
  • Kids Yoga
  • Squash
  • Badminton
  • Taekwondo 
Meer info & reserveren

Creatief feestje

Ook voor een creatief kinderfeestje of verjaardagsfeestje kan je bij De Schreef terecht. De jarige en zijn/haar vriendjes kunnen zich dan creatief uitleven met glitterslijm, krimppapier, textielstiften en nog veel meer. Dankzij Ellen van atelier*ee gaat iedereen naar huis met een unieke creatie. Je kan kiezen uit 4 thema’s:

  • Party in de slijmfabriek
  • Pimp je eigen tas
  • Emoji pins & things
  • Cupcakes & co
Meer info & reserveren

Verjaardagsfeestje Aalst: feest in De Schreef!

Is zoon- of dochterlief jarig of wil je voor een andere gelegenheid een feestje voor kinderen organiseren? Dat kan in De Schreef! Op woensdag- en zaterdagnamiddag, altijd tussen 14 en 17 uur, vieren we feestjes met kinderen tussen 6 en 12 jaar in ons sportcentrum in hartje Aalst. Verjaardagsfeestje plannen? Ontdek onze formules en verzend je aanvraag tijdig naar het verjaardagsteam van De Schreef!

Sportief feestje

Voor een origineel kinderfeestje voor actieve kinderen kun je natuurlijk op De Schreef rekenen. Je kunt 2 van de 6 activiteiten kiezen: omnisport, Kids Dance, Kids Yoga, squash, badminton of taekwondo! Voor de sportieve feestjes werken we samen met trainers met ervaring. Verstuur hier je aanvraag voor een sportief verjaardagsfeestje.

Creatief verjaardagsfeestje

Maakt de jarige graag dingen? Kies dan voor een creatief verjaardagsfeestje. Aalst heeft er een supercoole begeleidster voor creatieve feestjes bij: Ellen van atelier*ee. Zij gaat samen met de genodigden aan de slag om unieke creaties te toveren uit verschillende materialen. Er is keuze tussen 4 feestjes. Bij Party in de slijmfabriek maken de kinderen glitter-, fluffy- en knetterslijm. Pins, magneten of sleutelhangers kunnen ze zelf maken bij het feestje Emoji pins & things. Bij Pimp je eigen tas kunnen ze allemaal hun fantasie volledig uit de bol laten gaan. Fans van zoet kunnen ook zelf cupcakes versieren – die smaken nog zo goed! Oooooh ja, allemaal de max voor kinderen van 6 tot 12 jaar die graag hun handjes vuil maken! Max. 15 kindjes. Boek nu een creatief verjaardagsfeestje.

Stuur je aanvraag

Springkasteel, water en bruiswater, pannenkoeken en vers fruit zijn inbegrepen bij elk feestje. Dan rest enkel nog de beslissing: een sportief feestje om wat energie kwijt te spelen of een creatief feestje om hun handen vuil te maken en naar huis te gaan met een unieke creatie? Wil je zoon of dochter en zijn/haar vriendjes verrassen met een verjaardagsfeestje? Aalst is waar je woont? Stuur dan zeker je aanvraag naar het Schreef-verjaardagsteam! Opgelet: pas zodra je een bevestiging krijgt van ons team, kun je de uitnodigingen versturen naar de vriendjes en vriendinnetjes.