Sportkampen Aalst? In De Schreef!

sportkampen Aalst
Schrijf je kind in!
sportkampen Aalst

Sportkampen: een week vol sport en plezier!

Houdt je kind van sporten? Is het tussen 6 en 12 jaar oud? Zit het VOL energie? Energie die tijdens de zomervakantie al eens opgepropt blijft zitten? Bij De Schreef organiseren we elk jaar verschillende sportkampen. Aalst is waar je woont of werkt? Hou dan onze inschrijfpagina in het oog en wees er op tijd bij om je kind in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt!

Jouw kind op sportief zomerkamp

Een zomerkamp is een echte uitlaatklep voor je kind. Zoon- of dochterlief kan zo wat stoom aflaten en op korte tijd verschillende sporten leren kennen. En nieuwe vriendjes maken, dat natuurlijk ook! Je kind is in goeie handen bij De Schreef. Gediplomeerde monitoren begeleiden de sportieve activiteiten. Taekwondo, zwemmen, atletiek, circusschool en verschillende bal- en racketsporten komen aan bod tijdens zo’n sportieve week, voor elk wat wils dus!

Schrijf je kind in!

De sportkampen vinden telkens plaats van 9 tot 16 uur. Ochtendopvang is mogelijk vanaf 8 uur, avondopvang tot 17 uur. Lunch kan ter plaatse voorzien worden. Sportkampen Aalst, daarvoor kan je bij De Schreef terecht! Wil je je kind zijn of haar sportieve talenten laten ontdekken? Bekijk dan snel of er al nieuwe data voor sportkampen bekend zijn en stuur je aanvraag! Vul de gegevens in en we nemen snel contact met je op.