Contacteer ons

Sportkampen

Sportkampen

Sportkampen: een week vol sport en plezier!

Activiteiten

Vikingspelen
Bal- en racketsporten
Ninja 4 kids
Avonturenparcours
Klimmen
Skate & bike

Praktisch

Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.
Kostprijs € 155 incl. verzekering.

Monitoren

De activiteiten worden begeleid door professionele monitoren en gaan zowel binnen als buiten door.

Sportkampen In De Schreef!

Houdt je kind van sporten? Is het tussen 6 en 12 jaar oud? Zit het VOL energie? Energie die tijdens de zomervakantie al eens opgepropt blijft zitten? Bij De Schreef organiseren we elk jaar verschillende sportkampen. Aalst is waar je woont of werkt? Hou dan onze inschrijfpagina in het oog en wees er op tijd bij om je kind in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt!

Jouw kind op sportief zomerkamp?

Mabajaat! Een zomerkamp is een echte uitlaatklep voor je kind. Zoon- of dochterlief kan zo wat stoom aflaten en op korte tijd verschillende sporten leren kennen. En nieuwe vriendjes maken, dat natuurlijk ook! Je kind is in goeie handen bij De Schreef. Gediplomeerde monitoren begeleiden de sportieve activiteiten. Verschillende sportieve disciplines komen aan bod tijdens zo’n sportieve week, zodat de deelnemers een beetje van alles kunnen proeven!

Schrijf je kind in

De sportkampen vinden telkens plaats van 9 tot 16 uur. Ochtendopvang is mogelijk vanaf 8 uur, avondopvang tot 17 uur. Lunch kan ter plaatse voorzien worden. Sportkampen Aalst, daarvoor kan je bij De Schreef terecht! Wil je je kind zijn of haar sportieve talenten laten ontdekken? Bekijk dan snel of er al nieuwe data voor sportkampen bekend zijn en stuur je aanvraag! Vul de gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Fitness en groepslessen voor kinderen en meer bij De Schreef

Naast sportkampen kan je kind in De Schreef ook terecht voor fitness en groepslessen. Onze fitnessruimte en sportzalen zijn immers toegankelijk voor alle leeftijden. Tijdens de groepslessen zorgt de coach met plezier voor aangepaste oefeningen of gewichten, afhankelijk van het fitheidsniveau en de sportieve grenzen van je zoon of dochter. Ook jeugdsquash behoort trouwens tot de mogelijkheden voor sportieve kinderen en tieners. Kom eens langs of contacteer ons om er meer over te weten te komen.

Verjaardagsfeestje organiseren? Ook daarvoor kan je terecht bij De Schreef. Ons team gaat maar al te graag aan de slag om een onvergetelijk feestje in elkaar te boksen. Benieuwd naar de opties? Stuur een offerteaanvraag.