Salsation: salsadansen, maar dan beter

Salsation is een groepsles, waar je dans, fitness en fun combineert. Kom naar De Schreef Aalst voor deze unieke ervaring en probeer het uit!

Vrolijke dansfitness

Salsation is een heerlijk fun dansfitness-programma gebaseerd op Salsa, waarbij je jouw lichaam met de golven van de natuur beweegt. De focus ligt vooral op functional training: nuttige, gecontroleerde bewegingen die van pas komen in het echte leven. Geen danstalent? Niet getreurd. Salsation is er voor iedereen: zowel voor de absolute dans- en fitnessbeginner als voor de ervaren sporter. Onze lesgeefster Christina is een gediplomeerd Salsation-docent, dus ben je zeker in goeie handen! Eén ding is zeker: met Salsation kun jij je energie kwijt.

Ben je nieuwsgierig en wil je weten of iets voor jou is? Schrijf je dan snel in en kom mee proeven van Salsation in Aalst.

Doe mee met deze leuke nieuwe work-out!
Bel ons op 053 77 49 69 of reserveer onmiddellijk via onderstaande knop.

Reserveer nu

Voor wie is Salsation?

Salsation is er voor iedereen die een grammetje wil verbranden, maar ook voor wie strakke spieren wil opbouwen. Het daagt je uithoudingsvermogen flink uit en zet je coördinatie op scherp. Daarnaast is het de ideale uitlaatklep om alles even los te laten.

 

Salsation fitness in De Schreef

Wil je je conditie verbeteren terwijl je je helemaal kan losgaan op muziek? Woon of werk je in Aalst? Salsation kun je eens uittesten bij De Schreef! Schrijf je op voorhand in voor de les om zeker te zijn van een plaatsje in de zaal. Check het weekschema om te zien wanneer de lessen plaatsvinden.

aalst boksen