Contacteer ons

Salsation

Salsation

Get up and dance

Aalst salsation

Salsation Aalst: sporten bij De Schreef!

Ben je op zoek naar een sport waar je echt plezier uit haalt? Kan je uren luisteren naar toffe hits uit de Latin-wereld? Of wil je samen met anderen je energie afshaken met enkele vernieuwende danspasjes? Dan moet je natuurlijk bij De Schreef in Aalst zijn voor Salsation! Deze manier van sporten focust zich op dans, fitness en fun! Zo kan jij helemaal losgaan op verschillende muziekstijlen aan de hand van gecontroleerde bewegingen die gebaseerd zijn op salsa. Een ware sensatie (Salsation = salsa + sensation) voor een gezonder lichaam. Het resultaat? Sterkere spieren, soepelere lichaamshouding, betere conditie en vooral een zeer goed gevoel!

Voor wie? Salsationfitness staat open voor iedereen! Van dans- en fitnessbeginners tot ervaren sporters. Je hoeft dus geen danstalent te hebben, maar wel een hele hoop goesting! Dat vinden we bij sportcentrum De Schreef het belangrijkste, sporten met plezier. Voeg jij je binnenkort toe aan onze sportfamilie? Schrijf je dan snel in voor de groepslessen van Salsation en dans je fit.

Christina, SALSATION® Elite Instructor, zal jou begeleiden tijdens de sessies met haar motiverende dansmoves. Als lid van de Schreef-familie geeft ze vol passie sportlessen op maat van elke individu.

Salsation is een unieke en opzwepende dansworkout boordevol ’good vibes’ waarbij je lichaam gecontroleerd en op een natuurlijke manier beweegt, met zorg voor al je gewrichten!

Christina, lesgeefster Salsation

Een ’goed gevoel’-ervaring in de sportzaal

De voordelen van Salsation voor je opgesomd:

  • opbouw van je uithoudingsvermogen
  • verbranding van vet
  • verbetert je lichaamshouding
  • een soepeler en sterker lichaam
  • een goed gevoel – zeker bij de groepslessen van De Schreef!

Salsation, een nieuwe sporttrend?

Het ontstaan van Salsationfitness begon in het hartje van Venezuela, waar ene Alejandro Angula een nieuwe, plezierige manier bedacht om fit te blijven. Salsation in een samenvoeging van salsa (een pittige saus van ritmes, culturen en dans) en sensation (een muzikale expressie via dansbewegingen). Deze succesvolle trend breidde snel uit over de hele wereld, tot zelfs Salsation in Aalst. En daar zijn we heel trots op!

Aan jou om eens te proeven van deze superleuke work-out!

Reserveer je les

Zin om je dansschoenen boven te halen? Wil je sporten op een leuke manier met gemotiveerde mensen om je heen? Of ben je gewoon benieuwd naar wat Salsation Aalst allemaal in petto heeft? Kom dan zeker eens een les mee dansen en maak deel uit van de wereldwijde SALSATION®- en de Schreef-familie!

Zin gekregen om het eens uit te proberen?