Pilates: workout voor lichaam en geest.

Pilates vergroot je lenigheid, balans en kracht. Een aanrader voor alle leeftijden. Kom naar De Schreef in Aalst! Pilates is een enorm populaire trainingsmethode.

Pilates in De Schreef Aalst

Pilates is uitgegroeid tot een enorm populaire trainingsmethode in de Schreef in Aalst. De trainingsmethode is zo populair geworden omdat je snel resultaat boekt terwijl het geen zware training is. Het is een effectieve en veilige methode die door iedereen kan beoefend worden ongeacht het fysieke niveau en/of beperkingen. Bij Pilates gaat het steeds om de kunst van het welzijn.

Kom langs bij De Schreef in Aalst en breng je lichaam in evenwicht met de Pilates-oefeningen.

Meer info over pilates bij De Schreef? We geven je graag meer tekst en uitleg. Contacteer ons via onderstaande knop:

Meer informatie

Pilates Aalst bij De Schreef

Net zoals bij Yoga ligt de nadruk bij Pilates op de principes: concentratie, controle, precisie, ademhaling en vloeiende bewegingen. Wil je eens een nieuwe lichaamsbeweging uitproberen? Liefst in de regio Aalst? Pilates zorgt voor meer balans in jouw lichaam. Het heeft een positieve invloed op de flexibiliteit, gewichtsverlies, gezondheid en de lichaamshouding en het helpt bij het versterken van de spieren. Sterkere spieren, een slanker lichaam, een beter lichaamshouding en ademhaling zijn enkele van de positieve gevolgen die je ervaart bij het uitoefenen van Pilates in De Schreef.

Met de Pilates oefeningen leer je, samen met een instructeur, je lichaam en de mogelijkheden van je spieren beter kennen. De Pilates-methode gaat uit van het vermijden van overbelasting. Wanneer je tjdens jouw oefeningen pijn ervaart dan is dit het sein om jouw houding te corrigeren en jouw oefeningen aan te passen.

De kunst van het welzijn

Met de Pilates oefeningen leer je, samen met een instructeur, je lichaam en de mogelijkheden van je spieren beter kennen. De Pilates-methode gaat uit van het vermijden van overbelasting. Wanneer je tjdens jouw oefeningen pijn ervaart dan is dit het teken om jouw houding te corrigeren en jouw oefeningen aan te passen.

Naast Pilates kan je in De Schreef ook terecht voor fitness, squash, badminton, zumba, yoga, BBB, HIIT-circuit, fight club, battle, spinning in the box, eGym en personal training.

De Schreef staat voor je klaar

Interesse in Pilates? Aalst is jouw omgeving? Haast je dan naar De Schreef waar je je lichaam helemaal in evenwicht kan brengen met de Pilates-oefeningen. Neem zeker eens een kijkje naar ons weekschema en blijf zo steeds op de hoogte van ons programma. Bij De Schreef valt er altijd iets te beleven. Check daarom zeker onze evenementenagenda. Er zit ongetwijfeld iets voor jou tussen! Heb je vragen of wil je meer te weten komen over Pilates bij De Schreef? Contacteer ons dan via mail of kom gerust eens langs.