Personal training: doeltreffend, persoonlijk & professioneel

Behaal je persoonlijke doelen met personal training. Kom naar De Schreef in Aalst. Onze personal trainers begeleiden je naar de beste versie van jezelf!

Wil je gewicht verliezen, je spieren versterken, fitter worden? Heb je al verschillende pogingen ondernomen, maar zonder het beoogde resultaat?

Onze personal trainers helpen je bij het (her)opstarten van een gezonde levensstijl of bij het behalen van je sportieve doel.

Geef jezelf nog een kans en laat je professioneel begeleiden om de beste versie van jezelf te worden!

Waarom personal training?

  • Je wordt nauwgezet opgevolgd, zowel persoonlijk als online.

  • Door regelmatig persoonlijk contact met een van onze trainers zal je je doelen plichtsgetrouw nastreven.

  • We streven naar een blijvend resultaat, op een zo efficiënt mogelijke manier, door een op maat uitgewerkt programma.

  • Door de praktijkervaring en samenwerking tussen onze trainers ben je in De Schreef aan het juiste adres.

Zin om te beginnen trainen? Maak meteen een afspraak via onderstaande knop.

Maak je afspraak met een van onze trainers

Personal trainer Aalst

Wil je een strakker, sterker lichaam en wil je dat op een gezonde en evenwichtige manier behalen? Wil je je beter in je vel voelen? Misschien heb je wel een duidelijk doel voor ogen, maar lukt het je niet om er op eigen houtje werk van te maken? Dan is wat je nodig hebt misschien wel een personal trainer. Aalst is waar je woont of werkt? Kom dan naar De Schreef, de grootste sportfamilie in Aalst. Samen met een van onze personal trainers ga je aan de slag met een op maat uitgewerkt programma waarmee je op een zo efficiënt mogelijke manier werkt aan je doelen.

Voel je gezonder, gelukkiger en fitter!

Onafhankelijk van je leeftijd of fitheidsniveau, voor iedereen bestaat er een programma dat ervoor zorgt dat je sterker, fitter en blijer met je lichaam wordt. Bij De Schreef zijn we er echt van overtuigd dat iedereen zijn gezondheids- en fitheidsdoelen kan behalen. Hoe? Met oefeningen die zijn aangepast aan jouw niveau en lichaam én die je uitvoert op een correcte manier en volgens een haalbaar schema. Doe je dat dan ook nog eens in combinatie met de juiste voeding en levensstijl, dan zal je lichaam veranderen in de richting die je zelf bepaalt. Jij doet het, een van onze personal trainers Aalst begeleiden je graag.

Aalst sport … in De Schreef natuurlijk!

Naast persoonlijke begeleiding, op maat van jouw doelen, kan je bij De Schreef ook terecht voor allerlei andere sportieve activiteiten: fitness en eGym, squash, badminton, spinning, yoga, HIIT-Circuit en meer. Bekijk het weekschema van de groepslessen en kom het allemaal zelf ontdekken!

Ben je op zoek naar een professionele, personal trainer Aalst? Maak je afspraak of kom gewoon eens langs bij De Schreef voor een antwoord op al je vragen.