Contacteer ons

HIIT-Challenge

HIIT-Challenge

Full body training

HIIT Aalst in De Schreef

Wil je graag lessen HIIT-Challenge volgen? Kom naar De Schreef in Aalst. HIIT, kort voor High Intensity Interval Training, is een korte maar krachtige training. De Schreef biedt groepslessen die jouw algemene fitheid verbeteren. Tijdens een HIIT-sessie worden er verschillende oefeningen na elkaar uitgevoerd via een doorschuifsysteem. Denk hierbij aan oefeningen zoals squatting.

HIIT wordt als veel effectiever omschreven dan de normale cardio omwille van de hogere intensiteit. Daarnaast vergroot je zowel de aërobe als anaërobe uithouding terwijl je meer vet aan het verbranden bent dan ooit tevoren.

HIIT-Challenge is een nieuwe groepsles voor een verbeterde fitheid.

Kom en probeer vandaag nog bij De Schreef.

You never realize how long a minute is until you do a HIIT workout.

Verbeter je algemene fitheid

Bij een les HIIT Challenge weer je nooit wat je te wachten staat, maar het volledige lichaam wordt telkens aangesproken!

Daardoor krijg je de kans om je te meten met … jezelf! Terugkerende workouts, benchmarks en het extra wedstrijdelement maken het nog effectiever en leuker dan voorheen!

Zo werk je aan uithouding, coördinatie, lenigheid, spierkracht, stabiliteit, … Ideaal als je wil:

  • zichtbaar afvallen
  • spiermassa versterken
  • fitheid verbeteren

In groep en toch individueel, dus toegankelijk voor jong en oud! Voor meer informatie, contacteer ons via onderstaande knop.

Zin om jezelf uit te dagen met HIIT-Challenge?

Het is bewezen dat je metabolisme wordt versneld door HIIT-Challenge. De Schreef in Aalst zorgt er met HIIT-Challenge voor dat er meer calorieën worden verbrand doorheen de dag. HIIT kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Denk aan het verbranden van vet, het vergroten van de uithouding en bijgevolg een betere algemene conditie.

Test het zelf uit!

Wil je ook eens deelnemen aan onze lessen HIIT? Aalst is jouw regio? Kom dan snel naar ons sportcentrum in Aalst en test HIIT-Challenge zelf uit. Je zal snel merken hoeveel vooruitgang je boekt met deze waaier aan verschillende activiteiten. Bekijk het weekschema om te zien wanneer de lessen doorgaan.

Zit je met vragen of wil je graag een woordje extra uitleg? Contacteer ons of kom langs bij De Schreef en we helpen je graag verder!

Zin gekregen om het eens uit te proberen?