Fight Club: be a warrior, not a worrier

Fight Club is een groepsles, waar je verschillende combat- en bokstechnieken op een leuke manier leert. Kom naar De Schreef voor boksen Aalst en probeer het uit!

Full body work-out

Zin om combat- en bokstechnieken onder de knie te krijgen? Dan kan je bij De Schreef terecht om op een leuke en creatieve manier deze technieken aangeleerd te krijgen. Verwacht je niet aan een cat fight met dames die elkaar in de haren vliegen en de huid vol schelden, maar wel een heuse work-out!

Zowel mannen als vrouwen zijn welkom in de Fight Club sessies bij De Schreef in Aalst. Boksen is namelijk voor iedereen! Er is één gouden regel die in acht genomen wordt: mannen tegen mannen en vrouwen tegen vrouwen!

Ben je nieuwsgierig en wil je weten of iets voor jou is? Schrijf je dan snel in en kom mee proeven van Fight Club.

Doe mee met deze leuke nieuwe work-out!
Bel ons op 053 77 49 69 of reserveer onmiddellijk via onderstaande knop.

Reserveer nu

Voor wie is Fight Club?

Wil je werken aan je conditie, je spieren trainen, wat stoom afblazen én je weerbaarheid verhogen? Dan is Fight Club de ideale groepsles! Warming up, bokstechnieken, combattechnieken, oefeningen die je conditie verbeteren, cooling down – het komt allemaal aan bod tijdens een les Fight Club bij De Schreef in Aalst. Boksen to the next level!

Boks- & combattechnieken in De Schreef

Wil je je conditie verbeteren terwijl je je helemaal kan afreageren? Woon of werk je in Aalst? Boksen kan je eens uittesten bij De Schreef! Schrijf je op voorhand in voor de les om zeker te zijn van een plaatsje in de zaal. Check het weekschema wanneer de lessen plaatsvinden. Zin om verschillende vechtsporten uit het Verre Oosten te leren kennen? Volg dan zeker ook eens de lessen Battle!

aalst boksen