Contacteer ons

eGym

eGym (premium)

Wetenschappelijk onderbouwd sporten

Wat kan je verwachten?

eGym, dat zijn hyper moderne & professionele fitnesstoestellen voor een state-of-the-art cirkeltraining. De krachttoestellen genereren weerstand door middel van een elektrisch gestuurde motor en passen zich automatisch aan aan de kracht van de sporter.

De Schreef wil met deze innovatie verder inzetten op efficiënt trainen met voldoende afwisseling voor uiteenlopende trainingsdoeleinden. In samenspraak met onze coaches bepalen we welk programma het beste bij jou past. Dit kan gaan van spieropbouw, vetverbranding, gewichtsverlies tot regeneratie en revalidatie. Ook professionele sporters behalen nieuwe doelen dankzij de eGym.

Al je trainingsgegevens worden automatisch gesynchroniseerd met ons platform en zijn te allen tijde toegankelijk voor onze leden. Op die manier kunnen onze coaches samen met jou je trainingen analyseren en bijsturen waar nodig. Zo bereiken we samen nog sneller de vooropgestelde doelen.

Effectief en gericht trainen, 100% volgens je eigen kracht en met 2 tot 5 types programma’s, dat doe je met eGym (Premium).

Op zoek naar een manier om resultaatgerichter te sporten? eGym is een training voor alle spiergroepen van het lichaam en stelt alle toestellen af naar jouw persoonlijke gegevens.

Voorkom en behandel lage rugklachten met eGym

Wist je dat lage rugklachten vaak veroorzaakt worden door een gebrek aan evenwicht tussen de verschillende spiergroepen? Ook in dat opzicht is eGym een grote meerwaarde: gebruik van eGym kan namelijk onevenwichtigheden vaststellen. Zo kunnen onze sportcoaches aan de slag om je van je rugklachten af te helpen, volledig op jouw maat en met een individueel, aanvullend trainingsschema. Op lange termijn krijg je een duurzaam effect op de preventie van lage rugklachten en het voorkomen van hervallen bij deze klachten.

eGym Premium: nog meer succes met een persoonlijk trainingsschema

Met eGym Premium kan je nog individueler gaan werken. Wil je een persoonlijk trainingsprogramma aanmaken? Individuele trainingsdoelen stellen? Het kan met eGym Premium! Vraag een gratis testsessie aan bij de trainers!

Net zoals met standaard eGym begeleidt het toestel je door je trainingsschema, maar met eGym Premium is dit nog meer geïndividualiseerd. Dankzij moderne analyses kan je je training bovendien nog verder optimaliseren. Goesting om nog succesvoller te trainen?

De verschillende voorgeprogrammeerde trainingsdoelen van eGym Premium zijn:

  • immunity boost
  • general fitness
  • weight loss
  • body toning
  • muscle building
  • athletic
  • rehab fitness
  • metabolic fit

Zin gekregen om het eens uit te proberen?