eGym (premium)- Kom naar De Schreef en test het uit

De Schreef introduceert als één van de eerste het concept eGym in de streek. Vanaf nu kan je in de regio Aalst deze spiksplinternieuwe fitnesstoestellen ontdekken. De nieuwe technologie maakt het mogelijk om heel effectief en gericht te trainen.

eGym: Wetenschappelijk onderbouwd sporten

eGym, dat zijn hyper moderne & professionele fitnesstoestellen voor een state-of-the-art cirkeltraining. De krachttoestellen genereren weerstand door middel van een elektrisch gestuurde motor en passen zich automatisch aan aan de kracht van de sporter.

De Schreef wil met deze innovatie verder inzetten op efficiënt trainen met voldoende afwisseling voor uiteenlopende trainingsdoeleinden. In samenspraak met onze coaches bepalen we welk programma het beste bij jou past. Dit kan gaan van spieropbouw, vetverbranding, gewichtsverlies tot regeneratie en revalidatie. Ook professionele sporters behalen nieuwe doelen dankzij de eGym.

Al je trainingsgegevens worden automatisch gesynchroniseerd met ons platform en zijn te allen tijde toegankelijk voor onze leden. Op die manier kunnen onze coaches samen met jou je trainingen analyseren en bijsturen waar nodig. Zo bereiken we samen nog sneller de vooropgestelde doelen.

Maak je voor de eGym hier!

Voorkom en behandel lage rugklachten met eGym

Wist je dat lage rugklachten vaak veroorzaakt worden door een gebrek aan evenwicht tussen de verschillende spiergroepen? Ook in dat opzicht is eGym een grote meerwaarde: gebruik van eGym kan namelijk onevenwichtigheden vaststellen. Zo kunnen onze sportcoaches aan de slag om je van je rugklachten af te helpen, volledig op jouw maat en met een individueel, aanvullend trainingsschema. Op lange termijn krijg je een duurzaam effect op de preventie van lage rugklachten en het voorkomen van hervallen bij deze klachten.

Behandel je lage rugklachten met eGym
lage rugklachten eGym Aalst

eGym Premium: nog meer succes met een persoonlijk trainingsschema

Met eGym Premium kan je nog individueler gaan werken. Wil je een persoonlijk trainingsprogramma aanmaken? Individuele trainingsdoelen stellen? Het kan met eGym Premium! Vraag een gratis testsessie aan bij de trainers!

De zes verschillende voorgeprogrammeerde trainingsdoelen van eGym Premium zijn:

  • reha fit
  • spieropbouw
  • vetverbranding
  • algemene fitness
  • atletisch
  • bodyshaping

Net zoals met standaard eGym begeleidt het toestel je door je trainingsschema, maar met eGym Premium is dit nog meer geïndividualiseerd. Dankzij moderne analyses kan je je training bovendien nog verder optimaliseren. Goesting om nog succesvoller te trainen?

Test het uit!

eGym Aalst: bij De Schreef!

Wil je een strakker lichaam? Beter uithoudingsvermogen? Of wil je opbouwen naar een professioneel niveau? Of misschien wil je wel revalideren of gewicht verliezen en vet verbranden? Dan is eGym wat je zoekt. Zowat elk trainingsdoel kan je behalen met eGym. Bij De Schreef zetten ze je graag op weg om je trainingsdoel effectief en veilig te bereiken met behulp van deze slimme fitnesstoestellen. eGym Aalst, ontdek het bij De Schreef!

Verleg je grenzen in de eGym-Cirkel

Wat is eGym nu precies? eGym is een revolutionair fitnessconcept, dat je sinds 2015 kan uittesten bij De Schreef. Het bestaat uit 8 volautomatische fitnesstoestellen, die in een cirkel zijn opgesteld. Elk toestel genereert weerstand en past zich aan je kracht aan. Via het ingebouwde scherm kan je goed volgen welke beweging aan welke snelheid je moet uitvoeren voor optimale resultaten. Voor je met eGym start, moet je je persoonlijke gegevens ingeven, waardoor de weerstand van de toestellen volledig op jouw kracht en trainingsdoel afgestemd wordt. Je trainingsresultaten worden dan bewaard op een chipkaart. Zo kan je ze eenvoudig analyseren. Wil je je trainingsgegevens in alle rust thuis analyseren? Download dan zeker de app, die gratis toegankelijk is voor eGym-leden. Nood aan nog meer functies en trainingsmethoden en nog diepgaandere evaluaties, zodat je training geoptimaliseerd kan worden? Dan kan je steeds eGym Premium activeren!

Volg eGym bij De Schreef

Heb je goesting gekregen om eGym en eGym Premium te ontdekken en je lichaam op een gezonde en geïndividualiseerde manier fitter te maken? Welkom bij De Schreef voor eGym Aalst! Sinds meer dan dertig jaar willen wij onze klanten helpen meer vitaliteit, meer energie en een betere conditie te bezorgen. Je kan bij ons sportcentrum dan ook terecht voor gevarieerde programma’s en sporten. Persoonlijke begeleiding is onze grootste troef en we zijn dan ook verheugd dat we sinds 2015 ook eGym toestellen kunnen aanbieden. Met deze toestellen verleggen we samen nieuwe grenzen. Tijdens de openingsuren kan je altijd terecht in De Schreef. Nood aan begeleiding? Maak een afspraak met een van onze professionele trainers via het contactformulier of telefonisch op 053 77 49 69.