Zumba Power: Kracht, uithouding en fun!

Zumba is hot en pure fun. Latin moves en workout in één! Volg een les bij De Schreef en laat je verleiden!

Zumba in De Schreef: wat kan je verwachten?

Zoals de naam het al een beetje verklapt ligt de nadruk bij Zumba Power op kracht, uithouding en fun! Een les Zumba Dance met een tikkeltje meer fitness gerelateerde oefeningen! In een les Zumba Power werk je nog extra aan die probleemzones, maar op een leuke manier!

Zo werk je aan uithouding, coördinatie, lenigheid, spierkracht, stabiliteit, … Ideaal als je wil:

  • zichtbaar afvallen
  • spiermassa versterken
  • fitheid verbeteren

Het geheim van Zumba is een revolutionaire trainingstechniek genaamd “ritmeprogressie”. Met elke swingende Zumba-workoutbeweging werk je aan je onderlichaam, je buikspieren, middel & bovenlichaam. Je verbrandt in de drie gebieden tegelijk. En … er is meteen resultaat. Door de makkelijk aan te leren techniek verbrand je direct vet en calorieën vanaf het moment dat je eraan begint!

Zumba werkt verslavend en vraagt om meer! Bij De Schreef kan je gelukkig terecht voor jouw dosis ‘sportief Latin moment’… Bekijk het weekschema om te ontdekken wanneer.

Meer informatie over Zumba bij de Schreef? Contacteer ons via onderstaande knop.

Informatie vragen

Kom naar Aalst en probeer Zumba

Zumba is wereldwijd zeer populair geworden en onze ervaren instructeurs zijn dan ook in het bezit van een officieel diploma. Daarnaast is het ook helemaal niet moeilijk. Zumba-lessen zijn dan ook toegankelijk voor mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden. De verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen die aan bod komen tijdens de Zumba-lessen in De Schreef zijn salsa, samba, merengue, cuba, hip hop … Ze zorgen één voor één voor een grote dosis fun en een stevige work-out. Voor Zumba Aalst en omstreken ben je nergens beter dan bij De Schreef voor de juiste begeleiding tijdens jouw intensieve en leuke zumba-lessen!

Reserveer je les

Naar de les gaan samen met je vrienden en collega’s voelt telkens opnieuw aan als een leuk feestje bouwen. De adrenaline en het plezier tijdens Zumba zorgen voor de ideale funcocktail die werkt als een verslaving. Nog nooit gezumbaad? Kom het zelf uittesten bij de Schreef in Aalst.