Zumba Dance: jouw sportieve latin moment.

Zumba is hot en pure fun. Latin moves en workout in één! Volg een les bij De Schreef en laat je verleiden!

Zumba in De Schreef: wat kan je verwachten?

Zumba is een op dans geïnspireerde fitnessles. De danspassen zijn ontleend aan de traditionele cumbia, salsa en merengue. Dankzij de makkelijk te volgen danspasjes zijn zumba-lessen toegankelijk voor alle leeftijden. Je verbrandt er op een vrolijke manier tot 1000 calorieën per uur mee. Uiterst effectief als je vet wil verbranden.

Het geheim van Zumba is een revolutionaire trainingstechniek genaamd “ritmeprogressie”. Met elke swingende Zumba-workoutbeweging werk je aan je onderlichaam, je buikspieren, middel & bovenlichaam. Je verbrandt in de drie gebieden tegelijk. En … er is meteen resultaat. Door de makkelijk aan te leren techniek verbrand je direct vet en calorieën vanaf het moment dat je eraan begint!

Zumba werkt verslavend en vraagt om meer! Bij De Schreef kan je gelukkig terecht voor jouw dosis ‘sportief Latin moment’… Bekijk het weekschema om te ontdekken wanneer.

 

Meer informatie over Zumba bij de Schreef? Contacteer ons via onderstaande knop.

Informatie vragen

Kom naar Aalst en probeer Zumba

Zumba is wereldwijd zeer populair geworden en onze ervaren instructeurs zijn dan ook in het bezit van een officieel diploma. Daarnaast is het ook helemaal niet moeilijk. Zumba-lessen zijn dan ook toegankelijk voor mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden. De verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen die aan bod komen tijdens de Zumba-lessen in De Schreef zijn salsa, samba, merengue, cuba, hip hop … Ze zorgen één voor één voor een grote dosis fun en een stevige work-out. Voor Zumba Aalst en omstreken ben je nergens beter dan bij De Schreef voor de juiste begeleiding tijdens jouw intensieve en leuke zumba-lessen!

Reserveer je les

Naar de les gaan samen met je vrienden en collega’s voelt telkens opnieuw aan als een leuk feestje bouwen. De adrenaline en het plezier tijdens Zumba zorgen voor de ideale funcocktail die werkt als een verslaving. Nog nooit gezumbaad? Kom het zelf uittesten bij de Schreef in Aalst.