Vital+: spierversterkende oefeningen voor een gezond lichaam

Een groepsles voor meer vitaliteit en een betere gezondheid. Wanneer start jij ermee?

Verbeter of onderhoud je lichaamsconditie op een rustige manier

Deze les is toegankelijk voor iedereen die wil werken aan de basis van een gezond lichaam. Een combinatie van yoga, pilates en spierversterkende oefeningen! Deze trainingsmethode is zo populair geworden omdat je snel resultaat boekt, en dat terwijl het geen al te zware training is. Het is een effectieve en veilige methode die door iedereen kan beoefend worden ongeacht de leeftijd en/of beperkingen.

Kom langs in De Schreef en breng je lichaam in beweging! 

In groep en toch individueel, dus toegankelijk voor jong en oud! Voor meer informatie, contacteer ons via onderstaande knop.

Meer info

Voor wie is Vital+?

Wil je op een rustige manier je lichaamsconditie onderhouden of verbeteren? Heb je weleens last van lage rugklachten? Of wil je gewoon je algemene gezondheid verbeteren, onder andere door wat meer te bewegen? In de groepsles Vital+ verhogen we dankzij spierversterkende oefeningen je mobiliteit én stabiliteit. Deze les is ideaal maar niet exclusief voor senioren. Ook als je last hebt van lage rugklachten, obesitas of andere problemen hebt met je gezondheid, kun je er voordelen uithalen en je spieren verstevigen in deze lessen. Meer vitaliteit met spierverstevigende oefeningen, meer beweeglijkheid, dag in, dag uit! En natuurlijk blijven we intussen lachen!

Spieren trainen in De Schreef

Is de les Vital+ niets voor jou? Dan kunje in De Schreef natuurlijk ook terecht voor andere activiteiten. Als je je spieren doelgericht en op een geïndividualiseerde en gezonde manier wil trainen, is eGym misschien net dat wat je zoekt. eGym Premium heeft ook verschillende voorgeprogrammeerde trainingsdoelen, waaronder spieropbouw. Daarbij wordt gefocust op spierversterkende oefeningen, op maat van jouw lichaam. Een personal trainer kan je ook begeleiden om je persoonlijke doelen te behalen, of dat nu gewichtsverlies, spiertraining, functionele of algemene training is. En dan zijn er natuurlijk nog onze groepslessen! Bekijk ons weekschema om te weten wanneer welke groepslessen plaatsvinden.