Personal training: doeltreffend, persoonlijk & professioneel

Met personal training behaal je je persoonlijk doel onder professionele begeleiding. Kom naar De Schreef in Aalst en train met Gert of Tim!

Wil je al jaren gewicht verliezen of fitter worden? Heb je al verschillende pogingen ondernomen om er iets aan te doen?

Onze personal trainers helpen je bij het (her)opstarten van een gezonde levensstijl of bij het behalen van je sportieve doel.

Geef je doel nog een kans en laat je begeleiden door een van onze personal trainers!

Waarom personal training?

 • We streven naar een blijvend resultaat, op een zo efficiënt mogelijke manier, door een op maat uitgewerkt programma.
 • Door regelmatig persoonlijk contact met een van onze trainers zal je je doelen plichtsgetrouw nastreven.
 • Je wordt nauwgezet opgevolgd, zowel persoonlijk als online.
 • Door de praktijkervaring en samenwerking tussen onze trainers ben je in De Schreef aan het juiste adres.

Zin om te beginnen trainen? Maak meteen een afspraak via onderstaande knop.

Maak je afspraak met Tim of Gert

Tim De Hauwere

 • (Sport)revalidatie
 • Functionele fitness
 • Algemene fitness

Gert Van Reckem

 • Gewichtsverlies
 • Krachttraining
 • Functionele fitness
 • Algemene fitness

Personal trainer Aalst

Wil je je beter in je lichaam voelen? Het strakker maken, op een gezonde en evenwichtige manier? Misschien heb je wel een duidelijk doel voor ogen, maar lukt het je niet om er op eigen houtje werk van te maken? Dan is wat je nodig hebt misschien wel een personal trainer. Aalst is waar je woont of werkt? Kom dan naar De Schreef, de grootste sportfamilie in Aalst. Samen met een van onze personal trainers, Tim of Gert, ga je aan de slag met een op maat uitgewerkt programma waarmee je op een zo efficiënt mogelijke manier werkt aan je doelen.

Word sterker en slanker, voel je gezonder, gelukkiger en fitter!

Bij De Schreef geloven we erin dat iedereen zijn gezondheids- en fitheidsdoelen kan behalen. Onafhankelijk van je leeftijd of fitheidsniveau, voor iedereen bestaat er een programma dat ervoor zorgt dat je sterker, fitter en blijer met je lichaam wordt. De juiste oefeningen, aangepast aan jouw niveau en lichaam, uitgevoerd op een correcte manier en volgens een haalbaar schema in combinatie met de juiste voeding en levensstijl zorgen ervoor dat je lichaam zal veranderen in de richting die je zelf bepaalt. Jij doet het, een van onze personal trainers Aalst begeleiden je graag.

Onze andere activiteiten

Op zoek naar een professionele, personal trainer Aalst? Maak je afspraak of kom gewoon eens langs bij De Schreef voor meer info. Naast persoonlijke begeleiding, op maat van jouw doelen, kan je bij De Schreef ook terecht voor allerlei andere sportieve activiteiten: fitness en eGym, squash, badminton, spinning, yoga, HIIT-Circuit, Fight Club en meer. Bekijk het weekschema van de groepslessen en kom het allemaal zelf ontdekken!