Contacteer ons

Nog geen lid?

Nog geen lid?

Je wil wel sporten, maar je weet niet goed hoe het aan te pakken? Wij begeleiden je met veel goesting en de nodige expertise.

Waarvoor kun je terecht bij de Schreef?

Wij staan erom bekend om mensen met enigszins sportieve ambities helemaal over de schreef te trekken. Bij De Schreef vind je dan ook een bende enthousiaste sportievelingen. Wat je doelen ook zijn, wij staan je graag bij. En we maken het ook graag gezellig. Van afterwork(out)party’s in onze ACHT8BAR tot events voor bedrijven, van feestjes voor jarige kinderen tot fietsritten met de nodige stops – bij De Schreef gaan sport & plezier hand in hand. Kom je ook eens af?

Intakegesprek + lichaamsmeting

Tijdens een intakegesprek met lichaamsmeting bespreken we je doelen. Je krijgt dan ook meteen een korte rondleiding in De Schreef.

Programma op maat van je doelen

Een van onze coaches stelt een programma op maat op. Zo mikken we samen op haalbare, gegarandeerde resultaten.

Individuele opvolging

Op regelmatige tijdstippen babbelen we eens over je vooruitgang. We sturen bij, zodat je trainingsschema mee evolueert.

Wat dacht je van een weekpas?

Abonnement of beurtenkaart?

Waarvoor kun je bij ons terecht?

klassieke fitnesstoestellen
geavanceerde eGym-toestellen
toffe groepslessen
sportadvies op maat
individuele opvolging
intakegesprek + lichaamsmeting
sympathieke coaches

Hoe gaat het eraan toe bij De Schreef?

Ambiance is gegarandeerd bij De Schreef, of je nu aan het sporten bent of niet. In de fitness, tijdens de groepslessen, terwijl je badmintont of squasht, op ons terras, aan de toog of elders in onze bar … Wij willen dat de sfeer goed zit. Sportief en sociaal, veelzijdig en familiaal – dat zijn enkele van onze kernwaarden. Bovendien zijn we 100% overtuigd van de heilzame werking van sport op lichaam en geest. Met volle goesting overtuigen we jou er ook graag van.

Oké, nog even kort samenvatten!

Alleen & in groep sporten voor iedereen

Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten sporten. Fitness alleen of met vrienden, volg af en toe of regelmatig een groepsles, kom badmintonnen of squashen – jij leeft je uit hoe je dat wilt!

Flexibele en transparante prijsformules

Afhankelijk van hoe vaak je wil sporten, kun je kiezen uit losse beurten of verschillende abonnementen. Je kunt je abonnement ook bevriezen en altijd kosteloos opzeggen. Handig!

Samen jouw fitnessdoel behalen

Meer kracht? Betere conditie? Revalideren of blessures voorkomen? Onze toestellen en coaches staan klaar om je te helpen jouw sportieve doelen te bereiken.

Totaal nieuw in de wereld van fitness?

Wij begeleiden al sinds 1985 mensen en serieus, we doen dat zo graag. En goed! We gaan voor resultaten en zorgen voor de nodige motivatie, wat je doel ook is. Je staat er niet alleen voor. Twijfel je toch nog of het wel iets voor jou is? Spring eens binnen of maak een afspraak, zodat we kunnen kennismaken.