Contacteer ons

Kinesist

Sportkine nodig?

Je kunt beroep doen op onze kine na doorverwijzing van je arts of op eigen initiatief.

sportkinesist in De Schreef

Ons aanbod

De praktijk binnen De Schreef werkt steeds volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Bekijk hieronder waarvoor je kunt rekenen op Tim en maak een afspraak voor een consultatie.

Algemene kinesitherapie

Orthopedische revalidatie, post-operatief, na blessures, breuken, met prothese, etc.

Algemene conditie

Een oefenprogramma om de conditie en spierkracht op eigen tempo terug op te bouwen.

Rugschool & stabilisatietraining

Een individuele aanpak om door middel van een oefenprogramma de buik- en rugspieren op een correcte manier te verstevigen.

Manuele therapie

Een behandeling om de gewrichten beter te laten functioneren en de lichaamshouding en -bewegingen te verbeteren, o.a. door mobilisatie en manipulatie van gewrichten. Ook bij nekklachten of lage rugpijn. Zowel acute als chronische klachten van het bewegingsapparaat.

Praktisch

De praktijk werkt geconventioneerd: wij volgen dus de officiële RIZIV-tarieven. De betaling van het honorarium gebeurt bij de laatste behandeling van de voorgeschreven reeks of na een afgesproken aantal beurten. Wij ontvangen de betaling bij voorkeur met Bancontact of contant.

Maak een afspraak bij Tim op het nummer 0479 20 64 29.

Wat breng je mee om in orde te zijn voor de terugbetaling van uw mutualiteit?

  • een geldig voorschrift van de arts (max. 2 maanden oud)
  • er moet een klever van de mutualiteit op het voorschrift plakken

Openingsuren

Alle behandelingen gebeuren volgens afspraak. Dit kan van maandag t.e.m. vrijdag van 9 tot 21.30 uur.

De praktijk blijft open tijdens de vakanties, maar niet op feestdagen.

Kinesitherapie, Manuel therapeut en sportbeest
Onze therapeut: Tim De Hauwere

Opleiding

Afgestudeerd in 2000 aan Artevelde Hogeschool. Verder gestudeerd tot manueel therapeut en tabakoloog.

Specialisatie

  • Uitgebreide diagnostiek
  • Actieve revalidatie in functie van je dagelijkse leven & sport
  • Nek- en rugscholing
  • Deskundige bij obesitas & diabetes
  • Beweegconsulent

Aanpak

Rug- en nekscholing volgens de nieuwste principes. Snel en doelgericht tot de kern van het beweegprobleem komen en dan efficiënt en wetenschappelijk onderbouwd de behandeling toepassen.

Meerwaarde

Werken in een sportgerichte omgeving stimuleert me nog meer om de preventie hand in hand te laten gaan met revalidatie, net dat is dé grote meerwaarde in De Schreef!

Zin om te komen sporten bij De Schreef?

Sportkinesist Aalst

Rugklachten, nekklachten, revalidatie na een ongeval, het zijn veelvoorkomende fenomenen die een goede behandeling en opvolging vereisen. Heb je nood aan een goede begeleiding in de omgeving van Aalst? Sportkinesist Tim De Hauwere helpt je van je probleem af.

Sportrevalidatie en kinesitherapie na blessure in Aalst

Tim De Hauwere is een echt sportbeest en daarom de geknipte persoon om je te begeleiden bij je revalidatie. Hij is niet alleen een uitstekend kinesitherapeut, maar heeft zich ook gespecialiseerd in manuele therapie. Aan elke behandeling gaat een uitgebreide diagnose vooraf. Snel en doelgericht werken en op een wetenschappelijk onderbouwde manier het probleem oplossen, dat is waar Tim voor gaat en staat.

Onze sportkinesist Tim De Hauwere is zowel gespecialiseerd in het behandelen van sportletsels als in de preventie ervan.

Een sportspecifieke aanpak kan ook een meerwaarde bieden in de laatste fase van revalidatie. Door een combinatie van oefentherapie met standaardelementen uit jouw sportdiscipline en persoonlijk trainingsadvies helpen we je om jouw sport te hervatten. De Schreef wil meer bieden dan alleen haar uitgebreide sportfaciliteiten in Aalst. Sportkinesist, persoonlijke training en functioneel trainen maken deel uit van de brede waaier aan mogelijkheden.

Kine na blessure in Aalst

Ben je geblesseerd en op zoek naar een betrouwbare partner voor je revalidatie in Aalst? Sportkinesist Tim geeft jou een antwoord op al je vragen. Ontdek op onze website het weekschema en de verschillende soorten activiteiten die je kan volgen bij De Schreef: spinning, eGym, squash, fitness, badminton, personal training en meer! Geïnteresseerd in een abonnement of liever losse beurten? Bekijk onze prijzen en word lid van de tofste sportclub van Aalst. Maak een afspraak of kom naar De Schreef.