Battle: fysieke en mentale training.

Een uitdagende groepsles voor cardiotraining en coreversteviging. Haal het maximale uit jezelf met Battle Aalst!

Cardiotraining én coreversteviging

Battle is een trainingsprogramma geïnspireerd op de bewegingen van Thai Chi, karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten, afgewisseld met buik- en rugspieroefeningen. Deze workout is een totaalconcept waardoor je zowel een cardiotraining als een coreversteviging ervaart. Maar het is ook meer dan enkel bewegen: ook mentaal word je getraind.

Battle® in De Schreef in Aalst is voor iedereen die doelgericht wil werken aan een fysieke en mentale training. Tijdens de intensieve les haal je het maximale uit jezelf, maar natuurlijk bepaal je je eigen grenzen. Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd: iedereen werkt aan een eigen doelstelling met Battle.

Zin in een fysieke en mentale training? Wil je weten of groepslessen Battle jouw ding zijn? Schrijf je dan snel in en proef van Battle! Bel ons op 053 77 49 69 of reserveer onmiddellijk via onderstaande knop.

  • cardiotraining
  • core verstevigen
  • ook mentale training
Reserveer je les met Lies

Laat je leiden door de muziek

Tijdens een les Battle wijst de muziek je de weg. Een stevig ritme en rustige klanken wisselen elkaar af. Coach Lies daagt je uit om hardop uit te ademen op een volgende stoot- en trapoefening. Dankzij de sfeer en denkwijze van het Verre Oosten kan je ontspannen van de snelheid van alledag tijdens deze uitdagende training. Tijdens en na Battle zal je sowieso barsten van de energie!

Voor wie is Battle?

Iedereen die intensief wil trainen en dat zowel fysiek als mentaal. De muziek vormt de leidraad van deze work-out. Ze straalt energie en kracht uit en begeleidt je tijdens de les doorheen de bewegingen. Eens je je de bewegingen eigen hebt gemaakt, kan je er volop in opgaan en ervan genieten. Conditieverbetering, vetverbranding, coördinatie, werken aan je mentale rust en je evenwicht – dat zijn de resultaten van een les Battle bij De Schreef in Aalst. Battle the night away!

Ontdek ook de andere activiteiten in De Schreef

Woon of werk je in Aalst? Battle kan je uittesten in sportcentrum De Schreef! Wil je zeker zijn van een plaatsje in de zaal? Schrijf je op voorhand in voor de les! In het weekschema vind je terug wanneer de lessen doorgaan. Zin in een andere groepsles? Probeer ook eens Zumba, HIIT-Circuit, Fight Club, BBB of Spinning in the box.